SPONZORI

Logo_group_300_1_web

Završen MAGfestival

IMG_3504_copy
Koncertom kvarteta saksofona "New sax quartet" u sastavu Nikola Fabijanić - sopran saksofon, Gordan Tudor - alt saksofon, Goran Jurković - tenor saksofon i Tomislav Žužak - bariton saksofon, završen je prvi festival komorne glazbe u Splitu. I ovu, posljednju festivalsku večer, obilježilo je vrhunsko muziciranje u prepunoj gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita.

Festival je osim vrhunskog muziciranja, obilježilo i to što je dvorana svake koncertne večeri bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a često se tražila i stolica više što je bio jasan pokazatelj koliko je ovakav događaj potreban gradu Splitu. Osim brojnih uglednih Splićana, festival je posjetio i značajan broj turista što prvom MAGfestivalu daje dodatnu dimenziju. Uz to festival je bio medijski popraćen od strane tiska (Slobodna Dalmacija, Vijesnik, Jutarnji list), radija (Radio Split, Radio KL) i televizije (HRT- Vijesti iz kulture).

NAJAVE

od 27.8. do 4.9. 2016.