SPONZORI

mid

Logo_group_300_1_web

Pratite nas na facebooku

fb_icon_325x325Informacije o aktivnostima Udruge MAG, kao i najave koncerata, potražite na facebook stranici Udruge.

Kvarteti u Foyeru HNK Split

DA_CAPO_thumb
U ponedjeljak 04.04. u sklopu koncertne sezone HNK Split i u suradnji sa Udrugom MAG u Foyeru splitskog HNK održan je koncert pod nazivom "Kvarteti u 20. stoljeću". Skladbe napisane ili obrađene za trzalačke kvartete izveli su Splitski gitaristički kvartet i Mandolinski kvartet Da Capo.

"Večer francuskih skladatelja" u Foyeru HNK Split

francuzi

U ponedjeljak 21.03. u ispunjenom Foyeru HNK Split povodom manifestacije "Dani frankofonije 2011." održan je koncert "Večer francuskih skladatelja" u izvedbi članova Udruge MAG. Nastupili su flautistica Marija Bašić Markotić uz klavirsku pratnju Lucije Lučić Lavčević, pijanistica Kristina Cvitanić, "Duo Allegro" te "Splitski gitaristički kvartet" kojem je ovo bio premijerni nastup pred splitskom publikom.

Rođendan

logo
Prije točno godinu dana, u subotu 06.03.2010. godine održana je osnivačka skupština Udruge MAG kojoj je nazočilo desetak mladih glazbenika. Od toga dana pa do danas, Udruga je izrasla u jednog od glavnih pokretača vaninstitucionalne kulturne aktivnosti u gradu Splitu. Stoga, čestitke svim članovima na dosadašnjem djelovanju i uspjesima!

Večer komorne glazbe u Muzeju grada Splita

Plakat_za_Antoinette-Hut
U prepunoj gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita koncert komorne glazbe održao je duo Antoinette Besak ((violina) i Ivan Hut (viola). Publiku su posebno oduševili izvedbom skladbe "Tri madrigala" češkog skladatelja Bohuslava Martinua. Ovim koncertom nastavljen je ciklus koncerata komorne glazbe u sklopu MAGsezone.

Više članaka...
NAJAVE