SPONZORI


ministarstvo

 
split_m

 

 

 


upanija

 

 turisticka-zajednica-grada-splita-logo

 

 

 

mid

 

 

 

 

Logo_group_300_1_web

Koncert Yaroslava Sadovyya

Plakat_za_Yaroslav-Katarina_B2
U srijedu 3.11. u sklopu MAGsezone, koncert je održao klarinetist Yaroslav Sadovyy uz klavirsku pratnju Katarine Gekić. Publika, koja je ispunila Pinakoteku samostana Gospa od Zdravlja, velikim je aplauzom nagradila muziciranje mladih umjetnika.

Više...

 

Početak MAGsezone

magsezona
U nedjelju 17.10.2010. započinje MAGsezona. U organizaciji Udruge MAG, od listopada pa sve do kraja svibnja, u Splitu će se održati koncerti klasične glazbe koji će biti podjeljeni u tri različita ciklusa:
- ciklus  koncerata komornog orkestra MAG-a,
- ciklus koncerata komornih sastava,
- ciklus solističkih recitala.

Koncerte će izvoditi članovi Udruge MAG. Publici će se predstaviti preko 30 mladih akademski obrazovanih glazbenika koji žive i rade na području grada Splita.

Više...

 

Završen MAGfestival

IMG_3504_copy
Koncertom kvarteta saksofona "New sax quartet" u sastavu Nikola Fabijanić - sopran saksofon, Gordan Tudor - alt saksofon, Goran Jurković - tenor saksofon i Tomislav Žužak - bariton saksofon, završen je prvi festival komorne glazbe u Splitu. I ovu, posljednju festivalsku večer, obilježilo je vrhunsko muziciranje u prepunoj gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita.

Više...

 

Započeo MAGfestival

Plakat_za_Magfest
Otvoren je MAGfestival, prvi festival komorne glazbe u Splitu! Pred prepunim auditorijem u gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita festival je otvorila dogradonačelnica grada Splita gospođa Anđelka Visković. Potom je usljedio koncert septeta u sastavu: Yaroslav Sadovyy – klarinet, Frano Barović – rog, Vasko Lukas – fagot, Antoinette Besak – violina, Ivan Hut – viola, Sunčana Hut – violončelo i Pjero Malkoč – kontrabas. Mladi umjetnici su oduševili publiku te su se nekoiko puta vraćali na poklon. Nakon toga je usljedio svečani domjenak u dvorištu Muzeja.

Više...

 

Klavirski koncerti u Galeriji Meštrović

klaviristi
U organizaciji Udruge MAG održana su dva klavirska koncerta u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović. U četvrtak 17.06. solističke recitale su održali Tonči Tranfić i Zoran Velić, a u petak 18.06. nastupio je klavirski duo Ivana Štimac i Kristina Cvitanić. 

 

Više...

 
Više članaka...
NAJAVE

7. MAGfestival

od 27.8. do 4.9. 2016.